ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ

md-hellas.gr studies & recruitment


H ΜD HELLAS  STUDIES & RECRUITMENT σας καλωσορίζει.

Η MD Hellas STUDIES & RECRUITMENT είναι μια οργάνωση υποστήριξης και εφαρμογής ευρωπαϊκών προγραμμάτων [π.χ. LEONARDO, ERASMUS+, IDA 1, IDA 2 (TLN-Mobility), MobiPro-EU κτλ], Πρακτικής άσκησης και εργασίας στο εξωτερικό, από ευρωπαϊκές χώρες στην Ελλάδα και από Ελλάδα στην Ευρώπη καθώς επίσης κατάρτισης και τοποθέτησης προσωπικού όλων των ειδικοτήτων σε εργασία στο εξωτερικό, κυρίως στην Γερμανία και στην Αγγλία. 

 

 

 

 

photo_studien
STUDIES
Σε συνεργασία με γερμανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα η ΜD STUDIES & RECRUITMENT ειδικεύεται στον τομέα της οργάνωσης και της υποστήριξης κατά την πρακτική άσκηση εφήβων και ενηλίκων στην Κρήτη.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες που μπορεί να σας παρέχει η ΜD STUDIES & RECRUITMENT στην Κρήτη και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες.

 

 

 photo_recruitement
RECRUITMENT
Η υπηρεσία Recruitment της ΜD STUDIES & RECRUITMENT αφορά τόσο άτομα που επιθυμούν να εργαστούν σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό, όσο και ιδιοκτήτες εταιρειών για την εύρεση και πρόσληψη του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού στελέχωσης της επιχείρησής τους.

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχουμε για τις απαιτήσεις σας τους σωστούς επαγγελματίες.

 

 

  

Ευκαιρίες Καριέρας:

Banner NursesGermany EL