ΑΡΧΙΚΗ

H ΜD HELLAS STUDIES & RECRUITMENT είναι μια οργάνωση υποστήριξης και εφαρμογής ευρωπαϊκών προγραμμάτων [π.χ. LEONARDO, ERASMUS+, IDA 1, IDA 2 (TLN-Mobility), MobiPro-EU κτλ], Πρακτικής άσκησης και εργασίας στο εξωτερικό, από ευρωπαϊκές χώρες στην Ελλάδα και από Ελλάδα στην Ευρώπη καθώς επίσης κατάρτισης και τοποθέτησης προσωπικού όλων των ειδικοτήτων σε εργασία στο εξωτερικό, κυρίως στην Γερμανία και στην Αγγλία.

Η έδρα μας είναι στο Ηράκλειο της Κρήτης και οι κύριοι τομείς των υπηρεσιών μας, από την ημερομηνία της ίδρυσης είναι:

Διάθεση προσωπικού, εξειδικευμένου και μη, από την Ελλάδα, Βουλγαρία και Κροατία σε ξένες χώρες, κυρίως Γερμανία και Αγγλία.
• Υποστήριξη των ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων
• Διεξαγωγή και υποστήριξη των προγραμμάτων IDA Ι και IDA II στη Κρήτη
• Πρακτική τοποθέτηση ανέργων σε θέσεις εργασίας
• Συμβουλή & Υποστήριξη κατά την αναζήτηση εργασίας και κατά την παραμονή σας στην Κρήτη
• Ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη
• Μαθήματα ξένων γλωσσών
• Διοργάνωση σεμιναρίων στην Κρήτη
• Διοργάνωση πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδρομών
• Σύνταξη ειδικών εντύπων και βιογραφικών

Η ομάδα μας αποτελείται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες, κοινωνιολόγους, ψυχολόγους, ιατρούς, διοικητικά και οικονομικά στελέχη καθώς επίσης γερμανόφωνους, αγγλόφωνους, βουλγαρόφωνους και Ιταλόφωνους συμβούλους.

Για να ανταποκριθούμε στην ποιότητα και την επικαιρότητα των εργασιακών απαιτήσεών μας, έχουμε ισχυρούς δεσμούς με την πράξη. Μόνιμοι συνεργάτες μας είναι επιχειρήσεις, ιδρύματα, κοινωφελή ιδρύματα, πανεπιστήμια και τεχνικές σχολές και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

photo_recruitement
ΠΡΌΣΛΗΨΗ
Η υπηρεσία Recruitment της ΜD STUDIES & RECRUITMENT αφορά τόσο άτομα που επιθυμούν να εργαστούν σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό, όσο και ιδιοκτήτες εταιρειών για την εύρεση και πρόσληψη του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού στελέχωσης της επιχείρησής τους.

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχουμε για τις απαιτήσεις σας τους σωστούς επαγγελματίες.

photo_studien
ΣΠΟΥΔΕΣ
Σε συνεργασία με γερμανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα η ΜD STUDIES & RECRUITMENT ειδικεύεται στον τομέα της οργάνωσης και της υποστήριξης κατά την πρακτική άσκηση εφήβων και ενηλίκων στην Κρήτη.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες που μπορεί να σας παρέχει η ΜD STUDIES & RECRUITMENT στην Κρήτη και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες.