Internship in Creta


INTERNSHIP IN GREECE

Θέλετε να αποκτήσετε πολύτιμη εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό στον τομέα που έχετε επιλέξει, να συνεργαστείτε με ανθρώπους του κλάδους σας και να βελτιώσετε συγχρόνως τις γνώσεις σας στην ξένη γλώσσα; Είστε επαγγελματική σχολή, οργανισμός διακρατικής κινητικότητας, τελειόφοιτος επαγγελματικής σχολής ή γονέας και ενδιαφέρεστε για να κάνετε την πρακτική σας άσκηση στο εξωτερικό ανεξάρτητοι ή μέσω Erasmus+ ? Είμαστε εδώ για εσάς!!!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Αφήστε εμάς να κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία μας και το δίκτυο παρόχων πρακτικής άσκησης για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική θέση εργασίας.

Βρείτε μια θέση πρακτικής άσκησης στον τομέα που σας ενδιαφέρει

Οι ισχυρές και άμεσες συνεργασίες με αξιόπιστες και πολυεθνικές εταιρείες και κλινικές σας δίνουν την ευκαιρία να επωφεληθείτε από ευκαιρίες σε μέρη που συνήθως δεν δημοσιεύονται πουθενά.

Βρείτε το κατάλυμα

Για ομάδες ή μεμονωμένα άτομα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και σας επιτρέπει να περιβάλλεστε από ανθρώπους με διαφορετικές κουλτούρες και να συνεννοηθείτε ευκολότερα στο νέο σας σπίτι.

Βοήθεια για το Erasmus + έγγραφα

Συνεργαστείτε με τους υπαλλήλους σας
 για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο

Έχετε πλήρη υποστήριξη και καθοδήγηση

να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε την πρακτική άσκηση με ένα μάθημα αγγλικής ή ελληνικής γλώσσας.

Ένας συντονιστής στη διάθεσή σας

κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Εντατική προετοιμασία για συνεντεύξεις

Σας προετοιμάζουμε για τη συνέντευξή σας και σας καθοδηγούμε σε όλη τη φάση της αίτησης μέχρι την υπογραφή της σύμβασης.

Το αεροδρόμιο παραλαμβάνει και επιστρέφει

Θα σας καλωσορίσουν στο νέο σας σπίτι και θα σας δώσουν τον κωδικό wifi, τα κλειδιά και τα απαραίτητα σκεύη για τη διαμονή σας. Επιπλέον, θα σας μεταφέρουν στο γραφείο την πρώτη ημέρα της εργασίας σας για να γνωρίσετε την καλύτερη διαδρομή. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε λεωφορείο, θα σας συνοδεύσουν στο γραφείο λεωφορείων για να πάρετε μηνιαία κάρτα λεωφορείου για απεριόριστες διαδρομές για τα δημόσια λεωφορεία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΉ
Διαμονή Δωμάτια χωρητικότητας 1 έως 4 ατόμων παρέχονται σε οικιστικά συγκροτήματα πλήρως εξοπλισμένα, επιπλωμένα και με δωρεάν WiFi.
Τα διαμερίσματα βρίσκονται στην τουριστική περιοχή Ηράκλειο-Κρήτη, στην Αμμουδάρα, 5 χλμ. από το κέντρο του Ηρακλείου και δίπλα στην παραλία.
Ο σταθμός λεωφορείων βρίσκεται πολύ κοντά στα διαμερίσματα.
Δίπλα στο κατάλυμα θα βρείτε μια άνετη εξωτερική βεράντα και εστιατόρια.

Οργάνωση εκδρομών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για να εξερευνήσετε το νησί και να κάνετε νέους φίλους

Είστε συντονιστής ευρωπαϊκών προγραμμάτων πρακτικής άσκησης σε επαγγελματική σχολή;

Αφήστε μας να οργανώσουμε το καλύτερο δυνατό ταξίδι πρακτικής άσκησης που συνδυάζει εργασία και διασκέδαση για τους μαθητές του σχολείου σας με χρηματοδότηση από το ERASMUS+.

”Είμαι από την Ιταλία και έκανα την μηνιαία πρακτική μου στο Ηράκλειο-Κρήτης στον τομέα του τουρισμού. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το τουριστικό γραφείο που εργαζόμουν & με τις υπηρεσίες της MDHellas Studies & Recruitment. Ειδικότερα, οι εκδρομές και οι εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ήταν μια τέλεια ευκαιρία να γνωρίσουμε τον πολιτισμό και να επισκεφτούμε μέρη που μας έκαναν να γνωρίσουμε το υπέροχο νησί της Κρήτης.”

Eliza

“Η πρακτική άσκηση στο Ηράκλειο Κρήτης ήταν μια εκπληκτική εμπειρία για εμένα καθώς η εργασία μου με βοήθησε να αναπτύξω δεξιότητες επικοινωνίας χρησιμοποιώντας ξένες γλώσσες με τους συναδέλφους και τους πελάτες της επιχείρησης. Θα προσπαθήσω με κάποιον τρόπο να ξανά εργαστώ  στο Ηράκλειο. Ευχαριστώ MDHellas Studies & Recruitment. ”

Matteo

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΣΤΟ ΗΡΆΚΛΕΙΟ

ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΉ ΣΑΣ ΆΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ CRETA

Η MD Studies & Recruitment βρίσκεται στην Ελλάδα, στο νησί της Κρήτης. Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το 5ο μεγαλύτερο στη Μεσόγειο. Διοικητικά χωρίζεται σε τέσσερις νομούς: Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι. Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη του νησιού και η πρωτεύουσά του, το Ηράκλειο, μια ζωντανή πόλη γεμάτη φοιτητές και νεολαία όπου βρίσκεται ο οργανισμός Md Studies & Recruitment . Άλλες κύριες πόλεις είναι τα Χανιά, το Ρέθυμνο, η Ιεράπετρα, ο Άγιος Νικόλαος και η Σητεία. Το Ηράκλειο, η πρωτεύουσα της Κρήτης, είναι το καλύτερο μέρος για να επιλέξετε για την πρακτική σας άσκηση. Μπορείτε να συνδυάσετε την εργασία με διακοπές και διασκέδαση. Η πρακτική σας άσκηση θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη σας. Τι μπορεί να πει κανείς για την Κρήτη, αυτό το ευλογημένο μέρος που έχει τα πάντα: πλούσια ιστορία, αμέτρητα αξιοθέατα και μνημεία, ονειρεμένες παραλίες που μοιάζουν σαν να βγήκαν από παραμύθι, μια φύση που κόβει την ανάσα, με βουνά και φαράγγια που θέλεις να περπατήσεις, με ανθρώπους φιλικούς και φιλόξενους και με μια κουζίνα που συγκλονίζει!!! Η Κρήτη θα μπορούσε να είναι ένα κράτος από μόνη της, γιατί πραγματικά τα έχει όλα! Και έτσι δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αγαπούν την Κρήτη και την προτιμούν όχι μόνο για διακοπές και ταξίδια αλλά και για σπουδές ή μόνιμη διαμονή. Η Κρήτη συνδυάζει το παλιό με το καινούργιο, το βουνό με τη θάλασσα και συγκεντρώνει τόσα συγκριτικά πλεονεκτήματα που αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Αν υπάρχει ένας τόπος που μπορεί να συμπεριληφθεί σε όλους τους τουριστικούς οδηγούς ως ο ιδανικότερος προορισμός για διάφορα είδη τουρισμού, τότε αυτός είναι η Κρήτη, η οποία είναι ιδανική για αγροτουρισμό,, συνεδριακό τουρισμό, γαστρονομία, καταδύσεις, εναλλακτικές δραστηριότητες, ιατρικό και τέλος αθλητικό τουρισμό.